Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ofte stilte spørsmål

Kommer dressen i flere farger?

Hoppindressen finnes  i lilla og mørk blå f.o.m høsten 2017. Håper du liker en av disse fargene. Hvis ikke, så send oss gjerne en melding om hvilken farge du ønsker deg.

 

Hvorfor lilla?

Lilla var en ønsket farge fra mange da vi hadde våre første intervjuer og besøk i barnehager. Lilla er en farge som kler de fleste. Lilla er en farge som oppfordrer til kreativitet, lek og moro.

 

Hvorfor blå?

Vi hadde en spørreundersøkelse blant barnehagefolk, og det var flest som ønsket seg en blå farge som nummer to.

 

Er dressen vanntett?

Stoffet er vanntett og tåler en vannsøyle på minimum 10 000 mm og alle sømmer som kan teipes er teipet. Men, det betyr ikke at dette er et regntøy.

 

Hvor varm er dressen?

Dressen har et mellomtykt fór. De som har testet dressen sier de holder godt på varmen i temperaturer ned mot -5 grader. Når det er kaldere vil man trenge godt ullundertøy og f.eks en ullgenser under. Husk også at mye av kroppsvarmen går ut gjennom hodet. Det er viktig med en varm lue også, om du fryser lett.

 

Hva er det som gjør denne dressen så bra da?

I Hoppindressen vil du føle deg både fin og komfortabel, samtidig som den har mange funksjonelle detaljer. Dressen er utviklet spesielt for å tilfredsstille behovene til voksne som er ute i aktivitet sammen med små barn.

 

Jeg er mann. Har dere dress til meg også?

Det er også menn som har kjøpt og liker dressen, men de som har kjøpt damestørrelse går opp en størrelse eller to forhold til hvilken størrelse de vanligvis bruker. F.o.m september 2017 finnes Hoppindressen også i noen herrestørrelser.

 

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Du kan velge størrelse ut fra størrelsesguiden vår. Ta utgangspunkt i hoftemålet ditt. Bruk et målebånd og mål rundt det bredeste. Velg den størrelsen som hoftemålet ditt går inn under i størrelsesguiden. Sjekk også høyden din. Om du er høyere enn anbefalt for valgt størrelse, må du opp i størrelse for at dressen ikke skal bli for kort. Hvis du vil ha hjelp til å velge størrelse, så send oss en mail med ditt hoftemål og høyde, så kan vi gi deg en anbefaling.

 

Hva gjør jeg når svaret på spørsmålet mitt ikke finnes her?

Ta kontakt! Vi vil gjerne høre fra deg ♥ Hilsen Silje og Christine