Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

BLOGG

30.08.2019

Månedens vinner🎉

Tusen takk til alle som har lagt inn anbefaling og fine omtaler!

For august måned har vi trukket ut Marija Laivina, som får et par Hoppin regnvotter i posten😊

Ny mulighet i september. Bli med i trekningen av et par Hoppin regnvotter 🎉🤩👏
Vi trekker i slutten av måneden 💜

Legg inn din anbefaling her:
https://www.facebook.com/pg/hoppin.no/reviews/?ref=page_internal

Les mer...
10.04.2019

Hvilken dress er best for meg?

 

Det er mange som lurer på hvilken dress de skal velge og hva som egentlig er forskjellen mellom de tre ulike dressene. Her får du litt informasjon som forhåpenligvis kan hjelpe deg å velge

 

De aller fleste sier de holder seg gode og varme i Hoppindressen både høst, vinter og vår. Denne kjeledressen har en mellomtykk vattering, slik at du kan variere hvor mye du kler deg under og dermed bruke dressen fra høsten til langt ut på våren. Hoppindressen har også ventilasjonsåpninger under armene som er nyttige hvis du er i høyere aktivitet eller varmen plutselig stiger av andre grunner.

 

Varmedressen er en ny modell som er laget etter innspill fra de som fryser lett og som ønsker en tykk vinterdress eller termodress med høy isolasjonsevne. Varmedressen har også et lunere fór i ryggen, den har en høy, myk krage som varmer godt rundt halsen og den har avtagbar hette.

 

Alle utedressene er vanntette, myke og komfortable. Dressene er tilpasset spesielt til damer. Hoppindressen finnes også i tre egne herrestørrelser.

 

Premiumdressen er siste tilskudd i dressfamilien. Den har nye funksjonelle detaljer, kneputer og innvendige seler. Den er laget i et litt tykkere og mer robust yttermateriale og har breiere refleks som gjør deg mer synlig i mørket.

 

Vi har laget en oversikt over alle detaljene på dressene slik at du kan sammenlikne de. Ta en titt her

Hvis du lurer på noe annent, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt!

 

 

 

Hoppende, sprettende, hinkende hilsen fra Hoppin - Silje

Les mer...
08.03.2019

Gratulerer med kvinnedagen 🌸

 

til alle flotte fantastiske kvinner der ute 🌸

 

 

 

Vi velger å hylle alle flotte gründer-kvinner, og menn, som tør å ta sjansen og satse på det de tror på! 🙌

Visste du at Hoppin er et slikt gründerselskap, og at Silje Strand er en av 2 gründerkvinner som står bak selskapet? Nå skal du få bli litt bedre kjent med min kjære kollega Silje. 🌸

Silje har utdannelse innen produktutvikling og klesdesign, og hun har tidligere vært ansatt mange år som designer, senior designer og designsjef(!) i Stormberg. Hun har nå jobbet i bransjen i snart 16 år, og har på den tiden tilegnet seg bøttevis med erfaring. Silje har en helt unik detaljorientering, og er lidenskapelig opptatt av god kvalitet og funksjonalitet. Det er i all hovedsak Silje som utvikler og designer Hoppindressene, med noen små innspill fra undertegnede her, og litt flere innspill fra barnehagefolk. 

Silje bor på bygda, og har mann og 3 flotte barn som holder henne opptatt på fritiden. Hun er medlem av DNT, og elsker både små og større turer. Fjelltur, sykkeltur, kajakk, ski, uansett vær og vind. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær... Og det sørger Silje for at vi i Hoppin ikke har 
😁👍


Hun er hjertelig engasjert i Hoppin, og har en imponerende arbeids- og ståpåvilje. Heia Hoppin-Silje, og Heia alle kvinnelige gründere! 🌸

 

Silje produkt-tester alt selv, i tillegg til at hun alltid får hjelp fra våre fantastiske inspirerende og støttende kunder 🌸

--------------------

Gratulerer litt ekstra i dag til alle tøffe kvinner som tør å ta steget ut i den store skumle forretningsverdenen!
Dere inspirerer, motiverer, og er gode forbilder for oss alle 
💜

--------------------

Ydmyk og imponert hilsen fra

Hoppin-Christine

 

 

Les mer...
01.03.2019

Martes erfaring med Hoppindressen

Her om dagen dukket det opp en utrolig hyggelig mail til oss i Hoppin fra ei som heter Marte. Vi ble så glade at vi måtte spørre Marte om vi fikk lov til å dele den med flere, og det fikk vi lov til. Les hva Marte skriver om sine erfaringer:

Hei!

Jeg har eid hoppindressen min i over to år nå, og jeg er superfornøyd! Jeg skryter av den til alle jeg kommer over, og har også overtalt flere til å kjøpe den. Kvaliteten er like god nå som for to år siden, og jeg har aldri gått en dag ute i barnehagen og fryst eller vært våt med denne dressen på. Tusen takk!

I tillegg til å bruke den i barnehagen, har jeg også dristet meg til å bruke dressen på andre arenaer, som da vi hadde profesjonsuke på studiet mitt. Der fikk jeg kjent at dressen også gjør seg godt som arbeidsdress! I tillegg holder den meg helt tørr selv når jeg er helt dekket av snø :)

Klem fra Marte Thunestvedt

 

 

Hvis du har en god historie eller noen fine bilder som du vil dele med oss og kanskje flere, så vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Hoppinhilsen fra Hoppinsilje :)

 

Les mer...