Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Hvilken dress er best for meg?

 

Det er mange som lurer på hvilken dress de skal velge og hva som egentlig er forskjellen mellom de tre ulike dressene. Her får du litt informasjon som forhåpenligvis kan hjelpe deg å velge

 

De aller fleste sier de holder seg gode og varme i Hoppindressen både høst, vinter og vår. Denne kjeledressen har en mellomtykk vattering, slik at du kan variere hvor mye du kler deg under og dermed bruke dressen fra høsten til langt ut på våren. Hoppindressen har også ventilasjonsåpninger under armene som er nyttige hvis du er i høyere aktivitet eller varmen plutselig stiger av andre grunner.

 

Varmedressen er en ny modell som er laget etter innspill fra de som fryser lett og som ønsker en tykk vinterdress eller termodress med høy isolasjonsevne. Varmedressen har også et lunere fór i ryggen, den har en høy, myk krage som varmer godt rundt halsen og den har avtagbar hette.

 

Alle utedressene er vanntette, myke og komfortable. Dressene er tilpasset spesielt til damer. Hoppindressen finnes også i tre egne herrestørrelser.

 

Premiumdressen er siste tilskudd i dressfamilien. Den har nye funksjonelle detaljer, kneputer og innvendige seler. Den er laget i et litt tykkere og mer robust yttermateriale og har breiere refleks som gjør deg mer synlig i mørket.

 

Vi har laget en oversikt over alle detaljene på dressene slik at du kan sammenlikne de. Ta en titt her

Hvis du lurer på noe annent, så hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt!

 

 

 

Hoppende, sprettende, hinkende hilsen fra Hoppin - Silje

Tilbake