Klær og sko for voksne som er med på leken
Frakt 59,-/ Fri frakt over 2000,-/ gratis bytte for privatkunder
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Martes erfaring med Hoppindressen

Her om dagen dukket det opp en utrolig hyggelig mail til oss i Hoppin fra ei som heter Marte. Vi ble så glade at vi måtte spørre Marte om vi fikk lov til å dele den med flere, og det fikk vi lov til. Les hva Marte skriver om sine erfaringer:

Hei!

Jeg har eid hoppindressen min i over to år nå, og jeg er superfornøyd! Jeg skryter av den til alle jeg kommer over, og har også overtalt flere til å kjøpe den. Kvaliteten er like god nå som for to år siden, og jeg har aldri gått en dag ute i barnehagen og fryst eller vært våt med denne dressen på. Tusen takk!

I tillegg til å bruke den i barnehagen, har jeg også dristet meg til å bruke dressen på andre arenaer, som da vi hadde profesjonsuke på studiet mitt. Der fikk jeg kjent at dressen også gjør seg godt som arbeidsdress! I tillegg holder den meg helt tørr selv når jeg er helt dekket av snø :)

Klem fra Marte Thunestvedt

 

 

Hvis du har en god historie eller noen fine bilder som du vil dele med oss og kanskje flere, så vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Hoppinhilsen fra Hoppinsilje :)