Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Miljøprofil og etiske retningslinjer

Vi er opptatt av de etiske, helsemessige og miljømessige aspekter rundt vår virksomhet.

 

-Vi har utarbeidet vår egen "Code of Conduct", som beskriver hvilke krav og forventninger vi stiller til fabrikkene og samarbeidspartnere. Vi har et mål om å utvikle arbeidsforholdene og beskytte humane rettigheter. Per i dag blir Hoppins produkter produsert ved fabrikker i Kina. Med unntak av Dock Boot støvlene, er vi selv ansvarlige for produksjonen av produktene vi selger.

 

-To av fabrikkene som produserer for oss har BSCI sertifikat. BSCI sørger for en felles Code of Conduct og et utviklingsorientert system for å oppnå best mulig arbeidsforhold i hele forsyningskjeden og skal blant annet sikre de ansatte på fabrikkene et trygt arbeidsmiljø og rimelige vilkår innen lønn og arbeidstider.

 

-Vi bruker pålitelige produsenter i Kina som vi kjenner godt etter lang tid i bransjen. Produsentene er selv også opptatte av miljø og arbeidsforhold og har egne ansatte som kontinuerlig følger opp fabrikkene og produksjonen av våre produkter. Vår hovedprodusent har dessuten egne humanitære prosjekt hvor de støtter vanskeligstilte grupper i nærområdet sitt.

 

-Våre produsenter må også forholde seg til en kjemikalieliste de har fått av oss, slik at vi unngår bruk av skadelige stoffer i produktene våre. Hoppin har et mål om å bidra til å redusere forurensning av miljøet. Vi godtar ikke bruk av  phathalater og fluorkarboner (PFOA og PFOS) i våre produkter.

 

-Vi er opptatt av at våre produkter skal dekke et reelt behov for våre kunder, slik at produktene får stor nytteverdi for brukeren av produktene. Vi inviterer kundene aktivt med i produktutviklingsprosessen og testing av nye produkter. Vi lytter til kundenes behov og tilbakemeldinger og tar hensyn til dette under utvikling av produktene. Det er også et mål for oss at våre produkter skal bidra til et godt arbeidsmiljø og god helse for vår målgruppe; voksne som jobber med barn.

 

-Vi er opptatte av å levere produkter av høy kvalitet som har lengst mulig levetid og jobber kontinuerlig med forbedring av produktene.

 

-Ved reklamasjoner og feil fra fabrikken, reparer vi produktet selv, slik at det fortsatt kan være til nytte og glede i steden for å bli kastet.

 

-På Hoppins kontor og lager praktiseres gjeldende kildesortering for Grimstad kommune. Vi vurderer kontinuerlig bruk av emballasje og forsøker i størst mulig grad å gjenbruke kartonger og redusere avfall.

 

-Vi er bevisste på forbruk av papir og sender derfor det meste av info, markedsføringsmateriell, fakturaer o.l. elektronisk.

 

-Vi benytter lokale bedrifter bevisst, slik som trykkeri, fotograf, nettbutikkleverandør osv, for å skape positive ringvirkninger i vårt lokalmiljø.

 

-Hoppin skal være en trygg, sikker og trivlig arbeidsplass.